Tribune

Tribune leeg
Tribune met discussie

Vergaderen in Huis van Hilde

In Huis van Hilde zijn fijne zalen beschikbaar voor een vergadering, presentatie, of symposium. De prijzen zijn schappelijk. De capaciteit verschilt per zaal, van 10 tot 100 personen. Alle zalen hebben daglicht, ruime zit- en vergadermogelijkheden en moderne audiovisuele voorzieningen. Vanzelfsprekend behoort een rondleiding door het archeologiecentrum tot de mogelijkheden. Uitwaaien kan in het aangrenzend Noordhollands Duinreservaat.

De Tribune

Eén van de mooie grote ruimtes in Huis van Hilde is de Tribune. De Tribune is ideaal voor presentaties aan het begin of einde van een bijeenkomst. De Tribune is niet afzonderlijk te huur, maar kan op basis van jouw wensen en op basis van beschikbaarheid als ruimte worden bijgeboekt als je het Auditorium of Museumcafé huurt.

Faciliteiten Tribune

  • geschikt voor 120 personen in vaste tribune-opstelling
  • een digitaal scherm en audioapparatuur staan ter beschikking
  • ideaal voor presentaties en filmvertoningen
  • verbindt de begane grond en de eerste verdieping (lift aanwezig)
  • beperkt beschikbaar tijdens openingstijden van het museum

Kosten

  • de Tribune is niet afzonderlijk te huur, maar kan op basis van jouw wensen en op basis van beschikbaarheid als ruimte worden bijgeboekt als je het Auditorium of Museumcafé huurt. Het bedrag dat je betaalt voor de Tribune is afhankelijk van je totale boeking.
  • er gelden meerprijzen voor avondopenstelling of openstelling op maandag, te vinden in het Huis van Hilde Banquetingbook 2019
  • we leveren graag bijpassende arrangementen voor koffie/thee, lunch, borrel en diner; zie voor de mogelijkheden het Huis van Hilde Banquetingbook 2019

Zaalhuur in tijden van Corona

We willen je erop wijzen dat in tijden van Corona natuurlijk andere regels gelden en we beperktere mogelijkheden hebben voor onze zaalhuur.
Wil je graag bij ons terecht terwijl we nog in de 1,5 meter samenleving leven? Stuur een mailtje naar verhuur@huisvanhilde.nl. Dan krijg je meteen antwoord over wat er mogelijkheid is.