Heel het Huis

Huis van Hilde zijaanzicht

Vergaderen in Huis van Hilde

In Huis van Hilde zijn fijne zalen beschikbaar voor een vergadering, presentatie, of symposium. De prijzen zijn schappelijk. De capaciteit verschilt per zaal, van 10 tot 100 personen. Alle zalen hebben daglicht, ruime zit- en vergadermogelijkheden en moderne audiovisuele voorzieningen. Vanzelfsprekend behoort een rondleiding door het archeologiecentrum tot de mogelijkheden. Uitwaaien kan in het aangrenzend Noordhollands Duinreservaat.

Alléén op maandag is heel het Huis te huur

Op maandag is Huis van Hilde gesloten. Het is de enige dag dat je heel het Huis kunt afhuren. Ideaal voor een Symposium! Je kunt op maandag tegen betaling de beschikking krijgen over alle volgende ruimtes:

Op aanvraag kun je voor je gezelschap bovendien begeleide toegang vragen tot:

Kosten

  • voor de openstelling op maandag rekenen we een vast bedrag van € 262,65 excl. BTW
  • daarbij komt dan de huurprijs per uur voor willekeurig welke zaal; die bedraagt momenteel € 105,04  excl. BTW
  • in overleg en tegen meerprijs boek je daarnaast een bezoek aan de permanente tentoonstelling, het Archeolab en/of het Archeolab+
  • we leveren graag bijpassende arrangementen voor koffie/thee, lunch, borrel en diner; zie voor de mogelijkheden het Huis van Hilde Banquetingbook 2019

Zaalhuur in tijden van Corona

We willen je erop wijzen dat in tijden van Corona natuurlijk andere regels gelden en we beperktere mogelijkheden hebben voor onze zaalhuur.
Wil je graag bij ons terecht terwijl we nog in de 1,5 meter samenleving leven? Stuur direct een mailtje naar verhuur@huisvanhilde.nl. Dan krijg je meteen antwoord over wat er mogelijkheid is.