Auditorium

Auditorium leeg
Auditorium vergaderopstelling

Vergaderen in Huis van Hilde

In Huis van Hilde zijn fijne zalen beschikbaar voor een vergadering, presentatie, of symposium. De prijzen zijn schappelijk. De capaciteit verschilt per zaal, van 10 tot 100 personen. Alle zalen hebben daglicht, ruime zit- en vergadermogelijkheden en moderne audiovisuele voorzieningen. Vanzelfsprekend behoort een rondleiding door het archeologiecentrum tot de mogelijkheden. Uitwaaien kan in het aangrenzend Noordhollands Duinreservaat.

Het Auditorium

Een bijzonder fijne ruimte voor presentaties, lezingen of symposia is het Auditorium. Deze mooie ruime zaal, geschikt voor 80 tot 100 personen, heeft prachtig daglicht, ruime zit- en vergadermogelijkheden en beschikt over moderne audiovisuele voorzieningen. Kom je met 12 personen of minder? Kijk dan ook eens naar het Kabinet van Cees.

Faciliteiten Auditorium

  • plaats voor 80 personen in, naar keuze, hoorcollege- of vergader-opstelling
  • de capaciteit kan worden opgeschaald naar 100 personen, door bijboeking van het Kabinet van Cees
  • digitaal scherm en audioapparatuur staan ter beschikking
  • gelegen op de eerste etage; lift aanwezig

Bijboeken Kabinet van Cees

Het is mogelijk om tegen meerprijs de capaciteit van het Auditorium te vergroten naar 100 personen, door bijvoeging van de ruimte van het Kabinet van Cees. Als je het Auditorium huurt, kun je het Kabinet van Cees ook tegen sterk gereduceerd tarief bijboeken als zelfstandige werkruimte. Meer informatie vind je in het Huis van Hilde Banquetingbook 2019.

Kosten

  • de huurprijs per uur van het Auditorium (zonder Kabinet van Cees) bedraagt tijdens openingstijden € 78,76 excl. BTW, daarbuiten € 105,04  excl. BTW
  • er gelden meerprijzen voor avondopenstelling of openstelling op maandag, te vinden in het Huis van Hilde Banquetingbook 2019
  • we leveren graag bijpassende arrangementen voor koffie/thee, lunch, borrel en diner; zie voor de mogelijkheden het Huis van Hilde Banquetingbook 2019

Zaalhuur in tijden van Corona

We willen je erop wijzen dat in tijden van Corona natuurlijk andere regels gelden en we beperktere mogelijkheden hebben voor onze zaalhuur.
Wil je graag bij ons terecht terwijl we nog in de 1,5 meter samenleving leven? Vul dan niet onderstaande formulier in, maar stuur direct een mailtje naar communicatie@huisvanhilde.nl. Dan krijg je meteen antwoord over wat er mogelijkheid is.