Gezellig samen uit in Huis van Hilde

Huis van Hilde is de perfecte plaats voor een familie- of verjaardagsfeest, een treffen met vrienden of vriendinnen, een verenigingsuitje, een koorfeest of iets dergelijks.

Of je nu in de ochtend of in de middag arriveert, voor jou en jouw groep staat een lekker kopje koffie of thee klaar, met daarbij een heerlijk stuk appeltaart van banketbakkerij ‘De Roset’. Na een rondleiding door onze permanente tentoonstelling en het bekijken van een film over archeologie kun je Huis van Hilde zelf verder verkennen. Afhankelijk van het moment van de dag sluit je af met een lunch of een borrel.

Vondsten in je handen? Beleef ArcheoLab+

Op basis van beschikbaarheid is het mogelijk om tegen meerkosten een bezoek aan het Archeolab+ bij te boeken. In dit laboratorium van de archeologie gaan echte vondsten door je handen, terwijl één van onze medewerksters uitgebreid vertelt over wat je ziet en vasthoudt.

Arrangement aanvragen in tijden van Corona

Heb je belangstelling voor een arrangement? Op dit moment leven we in een 1,5 meter samenleving omwille van het coronavirus. Dat betekent dat we voor onze arrangementen per aanvraag bekijken wat er mogelijk is. Stuur direct een mailtje naar planning@huisvanhilde.nl met je wensen. Je ontvangt dan een mail terug met de mogelijkheden.