Kunstfietsroute Castricum in Huis van Hilde

03-06-2023 tot 04-06-2023

Op zaterdag 3 en zondag 4 juni vindt de Kunstfietsroute Castricum weer plaats. Huis van Hilde is één van de stops waar diverse exposanten met verschillende kunstvormen hun werken tonen mét muzikale omlijsting.

Kunstfietsroute

Dit jaar is het de 26e editie van de Kunstfietsroute waarbij meer dan 70 kunstenaars verspreid over 25 stops het publiek laat kennismaken met hun werk. Het aanbod is zeer gevarieerd;  schilderijen, keramiek, beeldhouwwerk in hout en in steen, maar ook glasfusion, fotografie en textiele kunstvormen.

Hilde’s Atelier
Huis van Hilde is stop 4 van de Kunstfietsroute. Hier exposeren Sandra Strijk, Hans van Zijp, Jenny Brouwer Dunnewind, Isabella Spanjaart, Ingrid Groen en Joke Sierag met beelden, schilderijen, litho’s, etsen, foto’s, tekeningen en tassen. Lees meer over de exposanten op de website van Kunstfietsroute Castricum.

Muziek
Op zondag 4 juni streed de band Groeisaam drie keer op in Huis van Hilde; om 13:00u, 14:00 en 15:00 uur met elke keer een set van 20 minuten. De band, bestaande uit Castricummers Theo, Ronald, Gerard en Jan, speelt een divers repertoire; van romantische luistermuziek tot filmmuziek en van pop tot Iers.

Kijk voor meer informatie over de route en overige stops ook op de website van Kunstfietsroute Castricum.