Van 1 t/m 7 april kun je gratis naar Huis van Hilde met de Museumkaart van iemand anders. Dus heb je een Museumkaart, deel hem dan. En heb je geen Museumkaart, leen ‘m dan!

Tijdens de Museumweek van 1 t/m 7 april willen we iedereen laten proeven wat Museumkaarthouders onbeperkt beleven. Daarom kan alléén tijdens deze week een ander ieders persoonlijke kaart gebruiken. Voor één week zullen we aan de kassa niet controleren of Jan echt Jan is of Melissa echt Melissa. Oma’s, buurmannen en andere bekenden die nog geen Museumkaart hebben genieten daardoor ook gratis van Huis van Hilde!

De spelregels op een rij

  • Van zaterdag 1 t/m 7 vrijdag april mag je voor één keer een Museumkaart delen of lenen.
  • Een volwassene kan de kaart uitlenen aan een kind en andersom.
  • Bezoekers moeten de échte Museumkaart laten zien, geen kopie of foto van de kaart.
  • Er mag per kaart één bezoeker naar binnen. De bezoeker komt dus in plaats van de kaarthouder, die op een ander moment kan komen. Samen naar binnen kan als de Museumkaarthouder zelf een kaart kan lenen.

Zien we je deze week?