Vacature medew. balie en winkel (vrijwilliger)

Kom jij Hilde een handje helpen? Archeologiemuseum Huis van Hilde is op zoek naar vrijwilligers voor in de weekenden bij de ontvangstbalie en winkel.

Enthousiast team

Bij Huis van Hilde kunnen we niet zonder onze vrijwilligers. Naast een klein team van vaste medewerkers is er een betrokken en loyaal team vrijwillige medewerkers. Dankzij hen kunnen wij onze bezoekers de informatie geven waar ze naar op zoek zijn en de beleving bieden die ze verdienen.

Over de functie
Vrijwilligers bij onze balie zijn het gezicht van Huis van Hilde en het eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers. Je zorgt voor kaartverkoop van ons museum, maakt hen wegwijs door het gebouw en beantwoordt eventuele vragen. Daarnaast verkoop je producten uit de museumwinkel en voer je lichte administratieve werkzaamheden uit.

Wat vragen wij?
Voor deze functie is het belangrijk dat je gastvrij, communicatief en representatief bent, je bent het visitekaartje van Huis van Hilde. Het is wenselijk dat je goed met de computer overweg kan en nauwkeurig werkt. Natuurlijk heb je ook enige belangstelling voor archeologie en geschiedenis. Daarnaast vragen wij vrijwilligers die in ieder geval beschikbaar zijn op vrijdag, zaterdag of zondag. Het aantal uren en inroosteren gaat uiteraard in overleg.

Wat bieden wij?
Als vrijwilliger bij Huis van Hilde kom je terecht in een informele, gezellige werkomgeving met enthousiaste vrijwilligers. Als vrijwilliger ben je onmisbaar, daarom organiseren we ook leuke bijeenkomsten zoals een maandelijks koffieoverleg, een zomerse barbecue en een eindejaarsborrel.

Reageren?
Heb je belangstelling? Stuur jouw reactie dan naar kantoor@huisvanhilde.nl. Wil je eerst meer informatie over de functie? Dan kun je contact opnemen met Ineke Bouwman (coördinator balie) via 06 311 484 81. Huis van Hilde bevindt zich op Westerplein 6 in Castricum (direct achter het station).