Huis van Hilde is weer open!

Huis van Hilde is weer geopend voor publiek! Wij staan weer klaar om je te ontvangen in ons museum op onze reguliere openingstijden: dinsdag t/m zondag van 11.00 – 17.00 uur. Reserveren is niet nodig. Het museumcafé is vanaf zaterdag 19 februari weer geopend tijden onze openingstijden.

Tot 25 februari
Tot 25 februari dient elke bezoeker boven de 13 jaar nog een coronatoegangsbewijs te tonen via de CoronaCheck-app en een legitimatiebewijs mee te nemen. Binnen hoef je geen mondkapje meer te dragen en is 1,5 afstand niet verplicht maar wel gewenst.
In het kader van onderwijsactiviteiten geldt een uitzondering op de coronatoegangsbewijsplicht. Dit betekent dat bij schoolbezoeken aan Huis van Hilde geen coronatoegangsbewijzen nodig zijn voor leerlingen en onderwijspersoneel.

Vanaf 25 februari
Vanaf 25 februari is ook het tonen van een coronatoegangsbewijs niet meer verplicht voor een bezoek aan ons museum en hoef je tevens geen mondkapje te dragen of afstand te houden. Wel vragen wij onze bezoekers ten aanzien van afstand houden de wens van onze medewerkers/vrijwilligers en andere bezoekers te respecteren.

Museumcafé
Vanaf zaterdag 19 februari verwelkomen wij een nieuwe horeca-exploitant en kun je je bezoek weer combineren met een heerlijk kopje koffie en meer lekkers in ons museumcafé. Binnenkort meer over de nieuwe kaart, nieuwe mensen, nieuwe zin!

Evenementen en activiteiten
Alle activiteiten zoals de ArcheoHotspot, het ArcheoVondsten Spreekuur en de rondleidingen worden hervat. Ook schoolbezoeken en verhuringen zijn weer mogelijk. In de voorjaarsvakantie organiseren we diverse extra activiteiten.

Huis van Hilde is geopend van dinsdag tot en met zondag van 11.00 – 17.00 uur. Je hebt gratis toegang tot het museum met een Museumkaart.