Huis van Hilde tijdelijk gesloten

Huis van Hilde is momenteel gesloten als gevolg van de aangescherpte coronamaatregelen. Op dinsdag 25 januari is er een nieuw weegmoment om te kunnen bepalen of ook musea de deuren weer kunnen openen. Wij hopen jullie kort daarna weer veilig en verantwoord te mogen ontvangen.

Wil je ondertussen toch wat leren en bekijken over de archeologie in onze provincie? Bekijk dan de Canon van de Noord-Hollandse archeologie. In dit digitale handboek nemen we je mee naar het boeiende verleden van Noord-Holland en haar vroegere bewoners en vertellen we je over het veranderende landschap van onze provincie.

Of zin in een leuk spel waarin onze objecten en mensfiguren de hoofdrol spelen? Speel dan een potje pottenmemory, zet de historische figuren in de goede volgorde in dit reeksspel of koppel een voorwerp van vroeger en een voorwerp van nu aan elkaar in het koppelspel.

Hopelijk zien we jullie snel weer om alle archeologische schatten in het echt te bekijken.