Vacature Coördinator reserveringen (vrijwilliger)

Bij Huis van Hilde kunnen we niet zonder onze vrijwilligers. Naast een klein team van vaste medewerkers is er een betrokken en loyaal team vrijwillige medewerkers. Dankzij hen kunnen wij ons publiek de informatie geven waar ze naar op zoek zijn en de beleving bieden die ze verdienen.
Een van onze belangrijkste taken is het toegankelijk maken van onze collectie aan zo veel mogelijk mensen. Dat doen wij onder andere door het bieden van rondleidingen en het faciliteren van schoolbezoeken. Het plannen van die reserveringen is een van de taken van het planningsteam. Voor dit team zijn wij op zoek naar een Coördinator reserveringen rondleidingen en schoolbezoeken.

Wat ga je doen?
Je bent het eerste aanspreekpunt voor mensen die een rondleiding of schoolbezoek willen plannen bij Huis van Hilde. Je beantwoordt eventuele vragen en beoordeelt welk onderdeel van het aanbod van Huis van Hilde het beste aansluit bij de behoefte. Vervolgens verwerk je de reservering in het systeem en onderhoud je contact met de boeker en de betrokken collega-vrijwilligers.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een betrokken vrijwilliger die ons graag wil ondersteunen bij het levend houden van de verhalen uit het verleden van onze provincie. Je bent communicatief en bent thuis in de mogelijkheden van Word en Excel. Je kunt goed overweg met verschillende (rooster)systemen of bent bereid dat te leren. Natuurlijk heb je ook enige affiniteit met geschiedenis, archeologie en/of onderwijs. In de wintermaanden vragen wij een beschikbaarheid van circa 12-16 uur per week, in de zomermaanden max. 8 uur per week. Daarnaast sluit je aan bij het coördinatorenoverleg (1x per maand).

Wat bieden wij?

Als vrijwilliger bij Huis van Hilde kom je terecht in een informele, gezellige werkomgeving met enthousiaste vrijwilligers die een passie delen voor archeologie en museum Huis van Hilde. En als je die nog niet hebt, dan komt dat vanzelf! Als vrijwilliger ben je onmisbaar, daarom organiseren we ook leuke bijeenkomsten zoals een koffieoverleg en een eindejaarsborrel. Bovendien ontvang je een laptop en mobiele telefoon voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Reageren?
Heb je belangstelling voor deze leuke functie? Stuur jouw reactie dan naar coordinatie@huisvanhilde.nl. Wil je eerst meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Monique Acda via 06-53250519.