Beleef de Sterrenroute bij Huis van Hilde!

Vandaag plaatste kunstenaarscollectief CAKtwo een prachtige ster bij Huis van Hilde. Deze ster is onderdeel van het project ‘Onder de Sterren’ waarbij je een route met sterren kan volgen terwijl je je een audiotour door heel Castricum beleeft. Naast Huis van Hilde, komen er sterren te staan bij plekken als camping Bakkum, Johanna’s Hof en de Tuin van Kapitein Rommel. Het kunstproject ‘Onder de Sterren’ is een samenwerking tussen Marina & Sabrina en zangeres /multimaker Milou Mignon met medewerking van de Stichting KIST.

Liedjes en woordkunstenaars
Het visuele deel van de sterrenroute bestaat uit acht door CAKtwo gemaakte sterren waarin een QR-code is te vinden die leidt naar een audioverhaal gekoppeld aan een lied van Milou. Elke ster heeft andere audio: een eigen tekst geschreven door verschillende woordkunstenaars, een eigen lied van het album ‘Onder de Sterren’ en een eigen prachtige plek. De sterrenroute gaat om de interactie tussen het Castricummer landschap, de verhalen, muziek en de luisteraar zelf.

Overal in Castricum
De locatie van elke ster is te vinden op een plattegrond. Er komt een Ster bij camping Bakkum, Johanna’s Hof, het Huis van Hilde, de Tuin van Kapitein Rommel, Grafisch atelier Sopit, De Oude Keuken, Bakkums Genoegen en Open Atelier Marina & Sabrina. Op diverse locaties ontplooien zich autonome activiteiten die de belevenis nog mooier maken.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Castricum.

Meer informatie en de volledige route vind je op de Facebookpagina van ‘Onder de Sterren’.