Met spoed gezocht: educatiemedewerker

Zit werken met kinderen in je bloed en vind je het leuk om jonge mensen met archeologie kennis te laten maken? Dan is werken in de educatie iets voor jou! Als vrijwilliger educatie begeleid je leerlingen van de basisschool en/of voortgezet onderwijs op hun archeologische reis door Huis van Hilde.

Kinderen zijn vaak razend nieuwsgierig en ontwapenend; dat maakt deze functie zo leuk. Vaste lesprogramma’s geven structuur en houvast om de leerlingen te begeleiden. Je hoeft geen achtergrond als leerkracht / archeoloog te hebben om als vrijwilliger educatie aan de slag te gaan.

Schoolbezoeken vinden in Huis van Hilde van dinsdag t/m vrijdag plaats. Diensten worden in goed overleg gepland.

Taakomschrijving

  • Ontvangen van schoolklassen
  • Visitekaartje van het museum
  • Begeleiden van het educatieprogramma

Functieprofiel

  • Affiniteit met kinderen en archeologie
  • Affiniteit met educatie
  • Enthousiast
  • Gastvrij

Interesse? Meld je aan via het formulier onderaan deze pagina.