Zomer in Huis van Hilde

,

Huis van Hilde heeft zin in de zomer! Jij ook? Ons museum is de afgelopen tijd helemaal vernieuwd met een nieuwe tijdelijke tentoonstelling over de mens in het landschap: ‘Leven in Lagen. Kun jij raden welke vondst uit welk landschap komt?

Ook is onze vaste opstelling uitgebreid met prachtige vondsten uit de 17e eeuw, zoals een heus kanon van een schip en fascinerende zeemanshandelswaar uit die tijd.

Kom langs in de zomervakantie en volg een gratis rondleiding langs al het nieuws, of word zelf archeoloog en help mee sorteren in onze ArcheoHotspot. Ook kun je met Hilde op avontuur in onze nieuwe speurtocht. Kortom: neem een duik in het verleden deze zomervakantie!  Je bent welkom elke donderdag tot en met zondag tussen 11-17 uur. Reserveren wordt aangeraden.

Kijk hieronder voor het programma van dag tot dag in de zomervakantie: